Buskørsel

busbillede_12

Buskørsel i verdensklasse - Nyborg Rejser A/S. Ring til De Lilla Busser for optimal persontransport

Vi står for buskørsel i forbindelse med udflugter, events, konferencer og udlandsrejser. Vi sammensætter jeres rejsearrangement i ind- og udland.

Har I behov for problemfri buskørsel? Ønsker I transport uden unødvendige forhindringer? Så kontakt Nyborg Rejser A/S. Vi skræddersyer gerne en totalløsning for jeres busrejse. 

Når I vælger buskørsel med Nyborg Rejser A/S, er i sikker på at blive transporteret i veludstyrede, moderne busser med alle bekvemmeligheder. Vi plejer at sige, at det er lige som at køre i limousine – bare meget billigere! Du vil elske komforten i vores 4-stjernede busser, og når du kører med os, vil du virkelig give os ret i, at rejsen til målet er den halve oplevelse.

Billige grupperejser

Vores busser er bemandet med kompetente og veluddannede chauffører med en bred viden inden for historie, kultur og natur. Det giver vores buskørsel en ekstra dimension. Nyborg Rejser A/S er det helt rigtige valg for grupperejser – som udgangspunkt definerer vi en grupperejse som en rejse for minimum 20 personer, der rejser ud og hjem sammen. Men vi er fleksible, så vi finder også en pakkeløsning til jer.

De Lilla Busser er den perfekte løsning for foreninger med behov for buskørsel. Ring i dag for et fordelagtigt tilbud på jeres næste transportopgave.

Hos os er buskørsel en sand fornøjelse, en 4-stjernet oplevelse.