Busrejser

busbillede_12

Busrejser i ind- og udland – glæd dig over vores fordelagtigt lave priser

Nyborg Rejser – bestil dine busrejser hos veletableret busselskab. Nyd godt af vores mangeårige erfaring. Vi er garant for en vellykket busrejse.

Forventer du busrejser uden problemer, forsinkelser og unødige afbrydelser? Og ønsker du sikker transport til priser, der er til at betale? Så kontakt Nyborg Rejser A/S.

Vi er specialister i busrejser med liftbus samt transport af persongrupper, der stiller specielle krav til såvel bussernes indretning som chaufførens kvalifikationer. Vi har stor erfaring med handicaptransport, og vi fremhæver desuden gerne vores konferencebus. Med denne fantastiske bus præsenterer vi den perfekte ramme for jeres konference –afhold det næste firmamøde i Danmarks mest veludstyrede mobile konferencelokale.

Nyborg Rejser A/S arrangerer busrejser for alle, og vi løser alle opgaver. Uanset om det drejer sig om 10 eller 1900 personer. Vores store erfaring med tilrettelæggelse og gennemførelse af busrejser kommer dig og din rejsegruppe til gode. Vi dækker bredt, når det gælder busrejser. Uanset om I planlægger en udflugt i det grønne her i Danmark eller er klar på rejseoplevelser i udlandet, vil Nyborg Rejser A/S altid kunne finde den rigtige bus til jeres formål.

Høj komfort i nyere, moderne busser med alle fornødenheder

Vores busselskab bygger på ideen om høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Som et af de første firma inden for busrejsebranchen modtog vi allerede i oktober 1994 vores ISO-9001 certifikation som et bevis på vores høje internationale kvalitetsniveau. Certificeringen sikrer vores kunder en ensartet og altid opdateret kvalitet på vores busrejser.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på busrejser.

Rutinerede og veluddannede chauffører

Tag med på en af vores busrejser og oplev kvalitet i en nøddeskal til gode priser.