Grupperejser

busbillede_12

Grupperejser med Nyborg Rejser A/S og ”De Lilla Busser” – garanti for succes

Grupperejser og specialarrangementer for foreninger og klubber. Vores store erfaring er jeres garanti for en vellykket busrejse

Uanset om jeres ønsker går i retning af endagsudfluter, busture til bestemte events i ind- og udland, storbyferie, kulturrejser, vinrejser eller naturrejser, vil det være oplagt at bestille jeres grupperejser hos Nyborg Rejser A/S.

Vi har mange års erfaring i tilrettelæggelse af grupperejser til specialarrangementer, og vi samarbejder dagligt med et bredt udvalg af forskellige foreninger og klubber med behov for velorganiserede grupperejser. Normalt definerer vi en grupperejse ved at sige, at der er tale om en rejse, hvor mindst 20 personer rejser ud og hjem sammen. Der er mange penge at spare ved at organisere en fælles grupperejse frem for at benytte egen eller offentlig transport. 

Desuden har grupperejser en række praktiske fordele. Samværet i forbindelse med en grupperejse er uvurderligt, og det samme gælder den fleksibilitet, I som gruppe har ved at benytte jeres ”egen” bus med privatchauffør. Nyborg Rejser A/S er bare supergode til at arrangere busrejser og konferencer, og ingen opgave er for stor eller for lille.

Kreativ konference

Overvej også muligheden for at afholde en kreativ konference i vores hypermoderne konferencebus, der naturligvis har alle tænkelige tekniske faciliteter. En grupperejse i konferencebussen vil ryste deltagerne sammen og danne en fantastisk basis for en sådan begivenhed.

Nyborg RejserA/S arrangerer grupperejser i både ind- og udland, og ved at vælge os kan du altid være sikker på at blive transporteret af dygtige og kompetente chauffører. Materiellet er altid toptrimmet, og vores priser tåler enhver sammenligning. Kontakt os allerede i dag for et fordelagtigt tilbud på jeres næste grupperejser.