Turistkørsel

busbillede_12

Turistkørsel med Nyborg Rejser – afslappende rejseform

Tryghed, kvalitet og sikkerhed er nøgleordene for turistkørsel med De Lilla Busser – her får du rejseoplevelser i særklasse

Som en af Danmarks største udbydere af turistkørsel, vil Nyborg Rejser A/S altid være det naturlige valg, hvis I har behov for kørsel med bus i både ind- og udland. Vi håndterer alle former for turistkørsel med vores vognpark af moderne busser, der naturligvis er forsynet med alle tænkelige faciliteter.

Bustransport er en spændende og afslappende rejseform. I vores veludstyrede busser vil I kunne læne jer tilbage og lade det afveksklende landskab glide forbi. Lad vores erfarne chauffører stå for kørslen. I kan koncentrere jer om selve rejseoplevelsen – derfor er turistkørsel med bus den perfekte løsning.

Vi har mange års erfaring med turistkørsel, og vi færdes hjemmevant i såvel Danmark som det meste af Europa. Vi kender turistattraktionerne og deres historie, og vi har styr på geografien, så I altid kan være sikker på at blive transporteret bekvemt og hurtigt til og fra destinationen.

Turistkørsel for foreninger

Vi tilbyder turistkørsel i forbindelse med eksempelvis grupperejser samt arrangementer for foreninger, sportsklubber og private. Nyborg Rejser A/S står også for turistkørsel for offentlige instanser samt institutioner. Skal jeres firma på messe? Så står vi gerne for transporten. Og så er vi specialister, når det gælder kørsel med liftbus.

Kontakt De Lilla Busser / Nyborg Rejser for nærmere oplysninger om jeres muligheder med turistkørsel. Vi kommer gerne med et uforbindende tilbud på jeres transportopgave I kan også finde flere facts på vores hjemmeside.