VIP turistbusser

busbillede_12

VIP turistbusser – eksklusiv transport med topmoderne busser

Vælg VIP turistbusser fra Nyborg Rejser A/S – en ekstra dimension for jeres busrejse

De Lilla Busser stiller gerne op med vores VIP turistbusser til jeres busrejse. Vores busser er indrettet eksklusivt med alle tænkelige faciliteter, og naturligvis sørger vores chauffører også gerne for særforplejning – præcist tilpasset jeres ønsker. 

Når I vælger en busrejse med VIP turistbusser fra Nyborg Rejser A/S, er I garanteret transport i luksuriøse omgivelser, og I kan være sikker på, at vi vil gøre alt for, at I får en god og spændende rejse.

Bestil VIP turistbusser til jeres næste grupperejse. Vi står for kvalificeret bustransport i såvel ind- som udland. Man siger jo, at rejsen til destinationen er den halve rejseoplevelse. Derfor er det naturligvis vigtigt, at busserne lever op til jeres krav om høj standard og komfort. Vores VIP turistbusser lever fuldt og helt op til disse krav. En rejse med Nyborg Rejser A/S og De Lilla Busser er en uforglemmelig positiv oplevelse.

Sikker transport med VIP turistbusser

Uanset mål og formål vil I blive bragt sikkert frem og tilbage. Vi har stor erfaring med turistkørsel, og chaufførerne på vores VIP turistbusser er særdeles rutinerede. De har desuden en stor og nyttig viden om geografiske og kulturelle forhold – en viden, der kommer vores busgæster til stor gavn.

Vores nye VIP turistbusser kan indsættes i mange sammenhænge. Vi udfører almindelig persontransport, vi arrangerer grupperejser og firmaudflugter og vi kører gerne til specialarrangementer både inden og uden for landets grænser.

Kontakt Nyborg Rejser A/S allerede i dag for yderligere oplysninger om transport med vores veludstyrede VIP turistbusser. Vi har selvfølgelig også et godt transporttilbud til jer.