REJSEFORSIKRING

Europaeiske-nyny_resizedwkimg800

Rejse og afbestillingsforsikring

Det skal være en fornøjelse at rejse, og der skal ikke være bekymringer i vejen for oplevelserne.

Rejseforsikring:
Med en rejseforsikring fra Europæiske har du adgang til hjælp 24 timer i døgnet - hvis du skal hjemkaldes, får ødelagt din ferie eller vil have en pårørende tilkaldt til dit sygeleje i udlandet + mange andre tilfælde, hvor det gule sygesikringsbevis ikke dækker i Europa.

Afbestillingsforsikring:
Forsikringen skal købes samtidig med din rejse eller ved betaling af depositum for rejsen. Prisen er 6% af rejsens pris, dog minimum kr. 75,- pr. police.
Ved gruppe-afbestillingsforsikring/gruppeleder er prisen 8% af forsikringssummen.

Pr. 01.01.08 er der sket nedjusteringer i det gule sygesikringskorts dækning.
De vigtigste ændringer er følgende:
Bliver du syg eller kommer ud for et uheld under din rejse i EU, Norge, Island, Liechtenstein, Schweiz samt en række andre mindre æuropæiske land, dækker det gule sygesikringskort ikke lægere udgifterne til din hjemtransport til et dansk hospital.

Hjælpen forsvinder helt i lande uden for EU, som hidtil har været omfattet af det gule sygesikringskort. Her er det ikke kun den økonomiske hjælp til hjemtransport, der skæres væk, men al hjælp!
Hospitalophold, udgifter til medicin, rådgivning, praktisk assistance, anbefaling af hospitaler og anden støtte forsvinder i disse lande med mindre du selv har en forsikring.

Europæiske har udarbejdet en rejseforsikringsguide hvor man bl.a. kan sammenligne en række dækninger samt service- og assistanceydelser og få et overblik over, hvordan man er dækket på sin rejse.

Klik her på EUROPÆISKE REJSEFORSIKRINGSGUIDE for guide.